Sunday, April 02, 2006

Racism At Its Best!

I know it has been a long while since I've contributed anything but Lord Vendetta is busy blowing up the Parliament and I have monkeys to look after.


Recently I receive an email that was supposedly to be forwarded to all Malay, but unfortunately I am not one. After reading it, I never felt this disgusted before. You can put me in jail or execute me. But I do not need a Guy Fawkes' mask when it comes to such blasphemy. So fuck you very much.


The email goes like this :


UNTUK RENUNGAN KITA SEBAGAI ORANG ISLAM DAN BERBANGSA MELAYU

Jangan forwardkan email ini kepada bangsa lain selain kepada orang Melayu yang beragama Islam. Memang sejak dulu lagi bangsa lain iaitu bangsa Cina dan India telah memboikot barangan buatan orang Islam dan Melayu cuma kita yang tidak sedar atau pura-pura tidak mengetahui. Sebab itu Allah kurniakan mata untuk melihat, telinga untuk mendengar, hati dan akal untuk menilai sesuatu.

Oleh itu janganlah anda berharap bangsa lain akan menolong orang2 Melayu dan Islam. Siapa lagi kalau tidak kita sebagai orang Melayu dan Islam yang sepatutnya membantu bangsa sendiri dan agama Islam kita. Cuba perhatikan di pejabat kita sendiri. Kalau orang Melayu yang memohon sebarang jawatan, kita kena ada cukup kelayakan i.e Diploma, Ijazah dan sebagainya untuk melayakkan kita dengan jawatan yang sesuai dengan kelulusan.

Pengalaman tu tolak tepi. Kalau bangsa Cina tu tak payah ada Diploma, Ijazah atau lain2, senang2 je dapat jawatan yang tak setimpal dengan kelulusan. Ada ke dengan SPM boleh jadi Manager. Contoh kat industri perbankan. Seseorang tu cuma Officer II kat Bank A. Dengan SPM, pengalaman dan title Officer II, bila seseorang orang Cina tu nak join lain bank dan ada pulak kenalan, senang2 je dapat position Manager. Kenapa tak jadi Executive. Sedangkan ramai lagi orang Melayu yang ada kelayakan Dip. & Ijazah dan juga pengalaman kat tempat tu tak dinaikkan ke position yang sewajarnya.

Itulah yang berlaku di sekeliling kita, cuma orang Melayu suka ambil mudah. Dengan senang menyatakan " Dah rezeki dia ". Itulah namanya manipulasi yang pemimpin kita tak dapat nak buat apa2 sedangkan kuasa pemerintahan dah di tangan orang Melayu. Tapi disebabkan mereka telah terikat atas (correction: sebab kuasa di tangan kitalah pemimpin kita suruh petronas kasi projek kat bumiputra dan station minyak kat bumiputra) sebab2 yang mereka sendiri tahu. Jadi sebagai orang Melayu dan Islam bangkitlah dari lamunan disiang hari. Jangan jadi pak kaduk, ayam menang kampung tergadai. Cukuplah Singapura yang asalnya milik orang Melayu dan mempunyai Sultan berjaya dirampas dengan cukup mudah.

Takkan anda ingin melihat Malaysia ini menjadi negara milik orang Cina dan boleh diperlakukan oleh mereka dengan sewenang-wenangnya. Jadi mulai sekarang janganlah anda mengeluarkan wang anda untuk berbelanja di tempat-tempat milik bukan Melayu dan Islam.

Secara tidak langsung bila anda berbelanja di tempat-tempat milik orang Melayu dan Islam, anda telah menolong dan membantu meningkatkan ekonomi orang Melayu dan Islam itu sendiri yang mana ianya dikira sebagai "Ibadah" dan setiap ibadah yang dilakukan, anda dijanjikan oleh Allah dengan balasan pahala.

MOTIF SEBENAR - BANTULAH MENAIKKAN EKONOMI ORANG ISLAM DAN BANGSA MELAYU ITU SENDIRI. KALAU TDK KITA SIAPA LAGI YG AKAN MELAKUKANNYA.

Suka atau tidak inilah kehidupan, penuh dengan cabaran dan ujian.

Sekali lagi, telah diperingatkan oleh-Nya: ``Boleh jadi kamu benci kepada sesuatu padahal ia baik bagi kamu dan boleh jadi kamu suka kepada sesuatu padahal ia buruk bagi kamu. Dan ingatlah, Allah jualah yang mengetahui (semuanya itu), sedang kamu tidak mengetahuinya.''
(Al-Baqarah: 216)

Dari Abdullah bin 'Amr R.A, Rasulullah S.A.W bersabda: " Sampaikanlah pesanku biarpun satu ayat..."





Zurita Hj Khidzir
Compliance Department
ECM Libra Securities Sdn Bhd
3rd Floor | Wisma Genting
Jalan Sultan Ismail | 50250 KualaLumpur

Tel: 603 2178 1951
Fax: 603 2031 9819
Email: zurita_hk@ecmlibra.com <"mailto:zurita_hk@ecmlibra.com>



I would say let's spam this person to the oblivion.

7 Comments:

Anonymous Marita Paige said...

God bless Malaysia, the oh so racially united country. Send it to a newspaper. What an embarrassment to the Malay people whichever fool it was who wrote that and the subsequent fools who buy it.

9:27 AM, April 04, 2006  
Blogger The TV Man said...

We've been promoting and teaching racial harmony to our kids for years now, we teach them to look beyond that... I though we were doing a good job too

It's stupid ass bitches like this that sets us back another 20 years..

10:12 AM, April 04, 2006  
Blogger Ghost Hack said...

marita paige :
I don't think the newspapers would do anything about it. Have you forgotten that the government controls the media?

It came from a group mail of extremist people which so happens I suddenly in the circle. Malicious statement, lies and blasphemy in all their emails.

Worst thing is the people in there are in the journalism, government sector and some high ranked people in companies too.

Consider them unlucky to have me in their email list. HAHAHAHAHAH

tv man :
No matter how much education about racism we give, there are always people doing such malicious statements behind public.

It's an endless war, just like Israel and Palestine. We can just hope and try to keep on educating.

10:23 AM, April 04, 2006  
Anonymous krgoh said...

Eh fren. You have to forward this to blardy politician and jeffooi la.

7:27 PM, April 04, 2006  
Blogger Jon said...

I agree with krgoh, please forward this to a politician... bloggers have so little power in this matter.

I am hardly ever surprised about this to be honest. I gave up on Malaysia years ago, I'm never coming back to this god-forsaken nation.

8:20 PM, April 04, 2006  
Blogger Halian said...

Hi all, I'm a Malay and I don't like what had been written in that letter too.

I used to receive some letters long time ago when I was in school & university written in non-Malay languages and have been translated regarding how non-Malay races should work together against all Malays and ensure that the non-Malays will conquer Malaysia's economy and politics.

At first, I thought that those letters are dangerous and seditious. But after a while, I realised that the writers of this kind of letters are just trying to incite hate and racism, for the sake of doing it and not because it is necessary.

As rational citizens, we should just ignore these anonymous writers because we don't know about their hidden intention. Maybe he or she had bad experience with the other race or maybe he or she just overzealous in spreading hatred. We should not stoop down to their level and reacted to such silly poison-pen letter, as if people will actually gonna believe and follow what they say.

I'm a Malay and I don't subscribe to what the writer said. I think most Malays don't care about it too. We don't even know whether the letter/e-mail was written by that particular person. Maybe someone tried to fake the identity just to create animosity between races. Who knows?

It's up to your wisdom and maturity whether such small should be taken seriously or not.

That lousy e-mail is not worth commenting. But I had too.

8:22 PM, April 04, 2006  
Blogger Ghost Hack said...

krgoh :
I don't think I need to. As I said, the email group consist of several people from inside. So politician is out of the question. Jeff Ooi has to have free time to drink and so on, don't let him lose sleep over this. HAHA.

jon :
Oh we don't need power for this. I am just waiting from members from the email group who read blogs to stumble upon this.

halian :
I understand your need to be apologetic. Though you should know that I have no qualm over Malays or Islam. In fact I have full of them as friends, or else how you think I would be included in their list.

For the matter of fact, I am not taking this any serious at all. Just disgusted.

As for the point of this letter could be written anonymously and had a fake identity wrapped up with it, I have no comment. In the group email list, there are several people with their office email address and identity all spread out when they say stupid things. For example the less malicious ones like don't eat this brand, don't eat that brand.

This is, however, forwarded by a friend. I once trashed the moderator of that group as they won't take me off the list and filling my inbox with all these bullshit.

So, I just hope you people are not taking this as a hate Malay or Islam post. But just to let them know that I will spread them all out.

3:54 PM, April 05, 2006  

Post a Comment

<< Home